btrtiguan - Viewing Profile: Posts - myTiguan Forum

Jump to content


btrtiguan

Member Since 07 Apr 2021
OFFLINE Last Active Yesterday, 08:52 PM
-----

Posts I've Made

In Topic: New Member - No Heat (RESOLVED see post #13)

Yesterday, 08:55 PM

So I got my car back from the dealer. They said it was a heater hose that needed repaired. They didnt give me any more information than that. I wonder if a heater hose was clogged or they meant the heater core....?? Regardless heat blows hot and works well now. 


In Topic: New Member - No Heat (RESOLVED see post #13)

21 April 2021 - 11:57 AM

Thanks for that. Inside adaptation here are the options I have listed

https://photos.app.g...V7x4ueLNvbBzUt9

In Topic: New Member - No Heat (RESOLVED see post #13)

21 April 2021 - 01:40 AM

Thanks I went there and ran this test but it just said running for many minutes and didn’t do anything? Maybe it cannot connect to the the flap motor at all. I don’t hear anything when it says running

https://photos.app.g...xY6u5k8YQ8mNXAA

In Topic: New Member - No Heat (RESOLVED see post #13)

20 April 2021 - 10:27 PM

Any advice on how to use VCDS to reset the heater flaps on a single zone heating unit? I got my cable today and want to give it a try. Thanks!

In Topic: New Member - No Heat (RESOLVED see post #13)

19 April 2021 - 04:05 PM

I did check the heater core in and outlet pipes and they were both hot so looks like it is a problem is with the flap motor most likely. I did Order a VCDS when I bought it as im going to be doing a majority of the work myself so may try to the reset. But will be pushing for the dealer to fix this for me. Thanks again for the help’

mytiguan.com is an independent Volkswagen enthusiast website owned and operated by VerticalScope Inc. Content on mytiguan.com is generated by its users. mytiguan.com is not in any way affiliated with Volkswagen AG.